top of page
Εικόνα συγγραφέαEvelyn A. Kamilaki

Η Αστική Κομψότητα του Βιομηχανικού Σχεδιασμού

Industrial Condo Design

Μπουρνάζι, Αθήνα


Στην καρδιά της βιομηχανικής περιοχής του Μπουρναζίου στην Αθήνα αναλάβαμε την ανακαίνιση ενός διαμερίσματος του 70′ ακολουθώντας έναν συνδυασμό μοντέρνου design και αστικής αισθητικής. Ο χώρος διαθέτει μεταλλικά έπιπλα ειδικής κατασκευής και επιφάνειες από πατητή τσιμεντοκονία στους τοίχους και τα δάπεδα με προσεγμένες ξύλινες πινελιές.

Με την είσοδό σας, η βιομηχανική γοητεία που χαρακτηρίζει αυτό το διαμέρισμα σας προσελκύει αμέσως. Τα εκτεθειμένα μεταλλικά στοιχεία και οι στιβαρές υφές αποτίουν φόρο τιμής στο βιομηχανικό σχέδιο, ταιριάζοντάς άψογα στο αστικό περιβάλλον της περιοχής.

Ο τοίχος με το αγγλικό τουβλάκι μαζί με το vintage φως από χάλκοσωλήνες και λαμπτήρες Edison προσθέτει έναν εκλεπτυσμένο χαρακτήρα στο χώρο, δίνοντάς του μια ρουστίκ και ζεστή αίσθηση.




Οι επιφάνειες με πατητή τσιμεντοκονία στο φυσικό της χρώμα προσφέρουν μια κομψή, σύγχρονη προσέγγιση. Τα χειροποίητα μεταλλικά έπιπλα είναι απόδειξη δεξιοτεχνίας, αναδεικνύοντας τον χώρο με τη μοναδική, υψηλή αισθητική του.

Οι ξύλινες λεπτομέρειες προσθέτουν μια πινελιά ζεστασιάς στον βιομηχανικό καμβά, δημιουργώντας μια τέλεια αρμονία υλικών. Είτε πρόκειται για ξύλινα ράφια, μεταλλικά ντουλάπια ή χειροποίητα τραπέζια, αυτά τα στοιχεία εμπνέουν μια αίσθηση άνεσης και ισορροπίας.

Η εσωτερική διακόσμηση αυτού του διαμερίσματος είναι πραγματικά εκπληκτική, συνδυάζοντας άψογα τις πρώτες ύλες για να δημιουργήσει μια φυσική αισθητική που είναι συναρπαστική και λειτουργική. Αυτός είναι ο τέλειος καμβάς για όσους εκτιμούν την απλότητα του μινιμαλισμού και της καινοτομίας.

Συνολικά, αυτό το διαμέρισμα αγκαλιάζει το βιομηχανικό ντιζάιν με την κομψότητα.

Ο συνδυασμός των πρώτων υλών, τα προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα και οι προσεγμένες πινελιές δημιουργούν έναν χώρο που δεν είναι μόνο οπτικά ελκυστικός αλλά και λειτουργικός και άνετος. Η είσοδος σε αυτό το διαμέρισμα είναι πραγματικά σαν να μπαίνεις σε ένα άνετο καταφύγιο στην καρδιά του αστικού περιβάλλοντος.


Αν ψάχνετε για έναν χώρο διαβίωσης που ενσαρκώνει το πνεύμα της αστικής ζωής και του industrial chic, το διαμέρισμα στο Μπουρνάζι είναι ο κατάλληλος χώρος για σας.

Προσφέρει έναν τρόπο ζωής που είναι εξίσου μοναδικός και εμπνέει, όπου κάθε γωνιά αφηγείται μια ιστορία εξαιρετικού σχεδιασμού και δημιουργικού οράματος.


Turning Worn Down into Wow! Industrial Condo Makeover Teaser



for more info Visit Our Site and Get Inspired:


12 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentarios


bottom of page